Optimizare SEO
tel. 0727712280 | office@webstreet.ro

Newsletter

Pentru ca informatiile pentru optimizare SEO sa vina direct pe adresa ta de e-mail!

 Înscrie
 Anulează

Preturi optimizare SEO

Scopul SEO este sa aduci un site web in prima (primele) pagini ale motoarelor de cautare, pentru un set de cuvinte (fraze) cheie de cautare.

Problema e ca nu poti avea un pret standard, nici macar unul aproximativ, din cauza diversitatii cererilor si a contextului in care acestea se pot plasa. Sa-ti dau o idee despre procedeul de evaluare:

  • Pasul 1: stabilirea cuvintelor / frazelor cheie (CC).
  • Pasul 2: analiza concurentei pentru CC - de ex. "bilete de avion" imi returneaza peste 3 milioane de adrese, in timp ce la "sprijin persoane handicap" am 454000 adrese, deci efortul SEO necesar e diferit pentru aceste doua situatii
  • Pasul 3: evaluarea si imbunatatirea calitatii continutului pentru site-ul in discutie. Aici ai doi parametri principali:
    1. calitatea solutiei tehnice pe care se bazeaza site-ul
    2. continutul efectiv al site-ului - densitatea si modalitatea de reprezentare a cuvintelor cheie
    Poti lua in calcul aici si optimizarea pentru imagini
  • Pasul 4: analiza referintelor externe - reputatia domeniilor care au link spre site-ul in cauza

... dupa care poti propune un abonament lunar, un calendar de lucrari, un termen de atingere a obiectivelor, un "success fee".

Fiecare proiect de optimizare SEO isi are particulatitatile sale - iata de ce tratam fiecare lucrare intr-un mod individualizat. Nu exista doua proiecte identice, asa ca va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a ne transmite informatiile initiale pe care doriti sa le analizam. Ne vom stradui sa raspundem cat mai rapid si cu preturi cat mai competitive.

Formular de contact -

Mesajul Dvs.:
Nume:

Telefon

Adresa de Email: